Alpecin C1 kopen

In dit artikel geef ik jullie zoveel mogelijk info over het product Alpecin cafeïne shampoo en laat ik vervolgens zien waar het product het goedkoopst is te verkrijgen.

Alpecin Cafeïne Shampoo gaat vroegtijdige haaruitval tegen. Daarnaast versterkt Alpecin het haar en versnelt het de haargroei. De Alpecin shampoo bestaat uit een met cafeïne verrijkte formule die de haarwortels direct voorzien met ingrediënten die zorgen voor meer haargroei en het bestrijden van haaruitval.
Verderop in het artikel ga ik nog in meer details over de werking van Alpecin cafeïne shampoo.

Wat kost Alpecin?


In tegenstelling tot veel andere haarmiddelen is Alpecin cafeïne shampoo goed te betalen. Hij is zelfs niet veel duurder dan een normale shampoo fles. Een fles Alpecin van 250ml kost je maar een kleine zes euro. Kijk onderaan dit artikel voor een overzicht van de aanbieders.

Wat zijn de ingrediënten van Alpecin?


De formule die gebruikt is in het Alpecin product bestaat uit de ingredienten: cafeïne, zink, Niacin & Vitamine A.

Hoe werkt Alpecin?


Alpecin cafeïne shampoo bevat cafeine dat helpt om haargroei te stimuleren vanaf de haarwortel. Van cafeïne is al bewezen dat het erfelijke haaruitval kan verminderen. De oorzaak van erfelijke haaruitval is DHT. DHT is een hormoon dat schadelijk is voor de haarwortel. Cafeïne kan deze schadelijke effecten van DHT tegengaan.

Voor wie is Alpecin bedoeld?


Alpecin is hoofdzakelijk bedoeld voor mannen, maar vrouwen kunnen het product net zo goed gebruiken. De reden dat de shampoo hoofdzakelijk voor mannen is bedoeld is vanwege het feit dat mannen meer baat hebben bij een shampoo die haaruitval tegen kan gaan en haar kan versterken dat al aan het uitdunnen is. Alpecin shampoo is speciaal ontwikkeld voor de mannelijke hoofdhuid en bevat daarom ook een mannelijke geur. Ondanks dat het product primair gericht is op mannen kunnen vrouwen er ook veel baat bij hebben omdat zij ook vaak te maken hebben met haaruitval. De ingrediënten die Alpecin bevat werken net zo effectief bij vrouwens als bij mannen. Bij reviews van het product op het internet heb ik ook veel positieve reviews van vrouwen gezien die dit ondersteunen.

Hoe moet ik Alpecin gebruiken?


Het haar dagelijks wassen met de Alpecin shampoo zorgt ervoor dat de haarwortels continu gevoed worden met de actieve ingrediënten. Na het wassen duurt het ongeveer 2 minuten voordat het wordt opgenomen in de haarwortels. Dit betekent dus dat je de shampoo 2 minuten op de hoofdhuid moet laten intrekken alvorens je het uitspoelt. Als je het echter nog langer laat intrekken dan 2 minuten zal er nog meer cafeine geabsorbeerd worden door de hoofdhuid en zal het nog langer werken.

4 Retailers

  Retailer Details Delivery Price
Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo DeOnlineDrogist

Last update: 07-02-2017 19:47

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo

€5.49

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo Bol.com

Last update: 07-02-2017 20:15

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo

€5.79

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo Drogisterij.net

Last update: 07-02-2017 20:15

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo

€5.79

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo Dokteronline

Last update: 07-02-2017 20:15

Alpecin Caffeine 250 ml Shampoo

€6.70