nioxin2

Naast de welbekende haarmiddelen waarvan bekend is dat ze kaalheid tegen kunnen gaan (minoxidil en finasteride) zijn er nog andere producten die positieve effecten kunnen hebben voor de conditie van je haar. Een goed voorbeeld hiervan zijn de producten van de Nioxin lijn. Deze producten hebben de afgelopen paar jaar erg veel aan populariteit gewonnen. In dit artikel zal ik wat informatie geven over de werking van dit product.

Hoe werkt Nioxin precies?


Het voornamelijke verschil tussen de Nioxin lijn en de hiervoor genoemde producten minoxidil en finasteride is dat de producent van Nioxin niet beweert dat zijn producten een oplossing is om kaalheid tegen te gaan. Wat het product wel doet is de algemene conditie van het haar verbeteren zodat je een veel vollere, meer dekkende haarbos zult krijgen. De producten maken gebruik van geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat je haar in optimale conditie komt.
Volgens de producent van Nioxin werken de producten tegen van de volgende drie factoren die de basis vormen voor het uitdunnen van het haar. De hoofdhuid, de haargroei cyclus en de veranderingen in de haarstructuur.
Nioxin maakt gebruik van 5 effecten om een dikkere haarbos te creëren:

– Reinigt overmatige talgproductie van de hoofdhuid
– Vermindert haaruitval als gevolg van breuk
– Versterkt de textuur
– Zorgt voor dikker uitziend haar
– Versterkt haar tegen schade aan de haarwortel

Functie van de verschillende Nioxin producten


Systeem 1: is speciaal ontworpen voor normaal tot dun uitziend, fijn, natuurlijk haar. Het versterkt de haarstructuur, verfrist de hoofdhuid en zorgt voor een gezonde glans.
Systeem 2: is speciaal ontworpen voor duidelijk uitdunnend, fijn, natuurlijk haar. Het zorgt voor een beter dekkende haarbos en zorgt tegelijkertijd voor bescherming van de hoofdhuid en een gezonde glans.
Systeem 3: is speciaal ontworpen voor normaal tot dun uitziend, fijn, chemisch behandeld haar. Het versterkt de haarstructuur, verfrist de hoofdhuid, en zorgt voor de vochtbalans bij gekleurd haar.
Systeem 4: is speciaal ontworpen voor duidelijk uitdunnend, fijn, chemisch behandeld haar. Het zorgt voor een beter dekkende haarbos, bescherming van de hoofdhuid en zorgt voor de vochtbalans bij gekleurd haar.
Systeem 5: is speciaal ontworpen voor normaal tot dun uitziend, gemiddeld tot grof, natuurlijk of chemisch behandeld haar. Het zorgt voor smoothing control van het haar, verfrist tegelijkertijd de hoofdhuid en zorgt voor een juiste vochtbalans
Systeem 6: is speciaal ontworpen voor duidelijk uitdunnend, gemiddeld tot grof, natuurlijk or chemisch behandeld haar. Het zorgt voor smoothing control van het haar, beschermd tegelijkertijd de hoofdhuid en zorgt voor een juiste vochtbalans

Elk individueel systeem bestaat uit drie producten.
1. Cleanser
2. Scalp Therapy Conditioner
3. Scalp Treatment

Is Nioxin voor iedereen geschikt?


De producten zijn geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en met elk type haar. Iedereen die graag een cosmetische verbetering zou willen zien (dikker, voller, betere dekkend haar) kan hiervoor gebruik maken van alle Nioxin producten.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de Nioxin producten?


Volgens de producent van Nioxin zouden deze producten je binnen een periode van dertig dagen moeten voorzien van voller dikker haar. Indien je op internet zoekt naar gebruikerservaringen zul je zien dat je de beste resultaten pas na twee tot drie maanden zult zien. Als je na een periode van zes maanden nog geen enkele verbetering ziet kun je concluderen dat het product voor jou niet werkt.

Bijwerkingen van Nioxin producten
Er zijn enkele gebruikers geweest die aangaven dat ze last kregen van een rode jeukende hoofdhuid na het gebruik van Nioxin. In alle gevallen verdween deze bijwerking direct nadat men stopte met gebruik van het product.

Waar kan ik Nioxin kopen?
Klik HIER voor het goedkoopste aanbod van Nioxin producten!